woensdag 10 februari 2021

Jong WB Klimaatheldenavond: Een frisse blik op het groene discours

Online evenement

Je bent jong en je wil wat (doen voor het milieu). Maar hoe, wat en waar te beginnen? Daar gaan we het op 10 februari van 19.00 tot 21.00 uur over hebben met 3 jonge toppers actief in de vergroening van Nederland. Neem deel aan ons evenement 'een frisse blik op het groene discours' en leer hoe Anne Schipper, Sara Schneemann en Daan Welling meer impact hebben gemaakt, en hoe zit dit aan hebben gepakt!

Eindelijk mogen we 2020 achter ons laten. Wil jij meer impact maken in het nieuwe jaar? Kom naar deze online interactieve sessie waar je het gesprek aangaat met de jonge helden van de Nederlandse klimaatbewegingen. Elk delen ze hun specifieke expertise en ervaringen op het gebied van klimaatactivisme. Hoe vertalen zij de wetenschappelijke inzichten over klimaatverandering in actie? Thema’s zijn onder andere inclusiviteit, politiek draagvlak creëren en persoonlijk leiderschap. 

Tijdens dit evenement kan je kiezen uit 3 deelsessies:

  • Praat met Sara Schneemann (jongerenparticipatie Milieudefensie) over het belang van de jonge(ren)stem in klimaatactie en klimaatbeleid
  • met Anne Schipper (JongRes) over persoonlijk leiderschap en coaching voor jonge mensen in de klimaatbeweging 
  • of met Daan Welling (De Jonge Klimaatbeweging) over hoe je achtergestelde jongeren bij het klimaat kunt betrekken

Meld je aan via deze link