maandag 28 september 2020

Masterclass 4: De Europese Green New Deal

Nu doorpakken?

We strijden tegen twee crises: de coronacrisis en de klimaatcrisis. Gezonde natuur is geen hoax. De virussen die de wereld de afgelopen jaren teisterden, zijn aan elkaar verwant en hebben te maken met de manier waarop we met de natuur omgaan. Vóór de coronacrisis uitbrak, waren er wereldwijd klimaatdemonstraties. Die zorgen zijn niet weg. Een meerderheid van de Nederlanders ziet de coronacrisis als een kans om meer duurzaamheid door te voeren. Wat houdt de Green Deal in? Hoe moet GroenLinks omgaan met deze ‘routekaart om de EU-economie duurzaam te maken’? Hoe behouden we het momentum om echt grote veranderingen door te zetten? Welke kansen in de groene economie kunnen (en mogen) we niet laten lopen?

Sprekers

Worden nog bekend gemaakt

Online en offline

Locatie: Het Huis Utrecht (Boorstraat 107)
Tijd: 19:30 - 21:30 uur
Let op: Vanwege de coronamaatregelen is de aanwezigheid van publiek onder voorbehoud en is het maximum aantal deelnemers beperkt. Meedoen via de livestream is altijd mogelijk.

Toegang

  • Deelname op locatie: € 10,- 
    Aanmelden
  • Online deelname: op basis van vrijwillige donatie
    Aanmelden

Aanwezigheid publiek onder voorbehoud

Let op: Vanwege de coronamaatregelen is de aanwezigheid van publiek onder voorbehoud. Mochten de maatregelen worden aangescherpt dan zullen de masterclasses alleen online te volgen zijn. In augustus krijgen alle deelnemers daarover bericht. De kosten voor de toegangsprijs worden dan ook pas afgeschreven nadat wij je bevestigd hebben dat het daadwerkelijk mogelijk is om de masterclass fysiek bij te wonen. Wanneer je je aanmeldt als online deelnemer ontvang je direct per e-mail een bevestiging en later deze zomer een e-mail met praktische informatie en een link naar de online omgeving van de masterclass.