2 minuten

Masterclasses Gedachtegoed GroenLinks

Scherp je geest en laat je inspireren! 

In september en oktober organiseren Wetenschappelijk Bureau GroenLinks en Jong WBGL vijf maandagavonden met elk een eigen thema. Twee prominente GroenLinksers houden een college over een actueel onderwerp. Wat kunnen we als GroenLinks leren van de huidige crisis? Hoe moet de samenleving er volgens GroenLinks uitzien na corona? De masterclasses zijn een mix van beschouwingen gecombineerd met concrete voorstellen en dilemma’s. 

Thema’s & data

Met onder andere

Kathalijne Buitenweg, Lisa Westerveld, Paul Smeulders en Judith Sargentini

Locatie & tijd

Locatie: Het Huis Utrecht (Boorstraat 107) én online
Deelname publiek op locatie is onder voorbehoud (zie hieronder)
Tijd: 19:30 - 21:30 uur

Toegang

Deelname op locatie*: € 10,-
Online deelname: gratis

Aanmelden

Aanmelden als online deelnemer
Wil je als deelnemer aanwezig in de zaal bij één of meerdere masterclasses? Meld je aan per masterclass (zie hierboven).

*Let op: Vanwege de coronamaatregelen is de aanwezigheid van publiek onder voorbehoud. Mochten de maatregelen worden aangescherpt dan zullen de masterclasses alleen online te volgen zijn. In augustus krijgen alle deelnemers daarover bericht. De kosten voor de toegangsprijs worden dan ook pas afgeschreven nadat wij je bevestigd hebben dat het daadwerkelijk mogelijk is om de masterclass fysiek bij te wonen. Wanneer je je aanmeldt als online deelnemer ontvang je direct per e-mail een bevestiging en later deze zomer een e-mail met praktische informatie en een link naar de online omgeving van de masterclass.

Gerelateerde artikelen