Op deze pagina vind je informatie over de projectgroepen van Hellingproef.

Projectgroep 'Waardevolle economie'

Student of starter? Geïnteresseerd in groene en economische onderwerpen? Wellicht is de projectgroep Waardevolle Economie van Hellingproef dan iets voor jou!

We komen ongeveer eens in de zes weken samen en wisselen van gedachten over elk duurzaam of sociaaleconomisch onderwerp dat we interessant vinden. Van circulaire economie tot de toekomst van de eurozone, van Bruto Nationaal Geluk tot waardering van ecosysteemdiensten: alles komt voorbij. Daarnaast zoeken we, als we dat nodig vinden, de verbinding met de partij. Zo hebben we de lezingencyclus Waardevolle Economie medegeorganiseerd, werken we samen met andere projectgroepen aan een project over de financiële sector en organiseren we zo nu en dan lezingen en discussiebijeenkomsten. 

Wil jij ook meedenken over dit thema? Stuur dan een mail naar hellingproef@groenlinks.nl. 

Projectgroep jeugdwerkloosheid

De projectgroep jeugdwerkloosheid van Hellingproef heeft haar activiteiten afgerond met de publicatie van haar artikel 'Jong en werkloos: niets te delen'. Een ingekorte versie van dit artikel inclusief de reactie van GroenLinks fractievoorzitter Bram van Ojik verscheen in het GroenLinks magazine van februari 2014. Het gehele artikel, inclusief de reactie van Bram van Ojik, kun je hier lezen.

Vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar hellingproef@groenlinks.nl